Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Premte, 01.03.2019 11:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

1. Kërkesa e 44 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme.

 

Procesverbali