Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Premte, 08.02.2019 10:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

Kërkesa e 40 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme.