Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Enjte, 07.02.2019 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Diskutim lidhur me mundësinë që Burgu i Prishtinës të shndërrohet në Muze.

 

Procesverbali