Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Hënë, 24.12.2018 11:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me Projektbuxhetin e MASHT për 2019, dhe raportim i ministrit mbi gjendjen në arsim;
3. Të ndryshme.