Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Mërkure, 19.12.2018 10:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me 02.10.2018, 03.10.2018 dhe 23.10.2018;
3. Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme , z.Ekrem Mustafa dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z.Rashit Qalaj;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali