Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e Jashtëzakonshme

E Shtune, 15.12.2018 14:00

Rendi i ditës

 

1. Kërkesa e 42 deputetëve për seancë të jashtëzakonshme për miratimin e Projekt-rezolutës mbi procesin e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë

ProcesverbaliTranskripti

Votimi elektronik

pika 1