Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 18.12.2018 13:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 11.12.2018;
3. Shqyrtimi i buxhetit të Ministrisë së bujqësisë për vitin 2019, i ftuar Ministri,
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali