Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 12.12.2018 10:00 në sallën N 302

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 24.10.2018, 8.11.2018 dhe 9.11.2018
3. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z. Uran Ismaili
• Procesi i revidimit të listës esenciale të barnave;
• Vonesat në përmbushjen e agjendës legjislative;
• Projeksionet buxhetore të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2019;
4. Të ndryshme.