Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e jashtëzakonshme

E Marte, 04.12.2018 20:00

 

Rendi i ditës

1. Kërkesa e 40 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me dështimet e koalicionit qeverisës të cilat kulmuan me mos liberalizim të vizave.