Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

E Mërkure, 05.12.2018 10:00 në sallën N 303

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 21.11.2018;
3. Intervistim i ish Ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Flamur Sefaj, Presidentit të Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi dhe familjareve të të deportuarve;
4. Të ndryshme.