Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Marte, 04.12.2018 10:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:


1. Diskutim lidhur me fushatën për aktivizimin kundër dhunës në baza Gjinore. Të ftuar: Koordinatori Nacional për Mbrojtje nga Dhuna në Familje, Agjencia për Barazi Gjinore, Institucioni i Avokatit të Popullit dhe Shoqatat për Mbrojtjen e të Drejtave të Grave,

2. Të ndryshme.

 

Procesverbali