Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 04.12.2018 13:00 në sallën C 203

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-073 për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr.03/L-256;
3. Diskutim lidhur me gjendjen në Gjykatën e Kosovës në veri të Mitrovicës;
Të ftuar: Ministri i Drejtësisë z. Abelard Tahiri, Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës z. Nehat Idrizi dhe Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës z. Blerim Isufaj;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali