Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

E Premte, 30.11.2018 11:00 në sallën N 303

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës
2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit të mbajtura, më 12.11.2018 dhe 15.11.2018
3. Intervistim i Kryeministrit të Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj, Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Luzlim Ejupi dhe Presidentit të Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi
4. Të ndryshme.