Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 26.11.2018 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:


1. Shqyrtimi i Projektligjit për Mbrojtjen e Fëmijës,

2. Të ndryshme.

 

Procesverbali