Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Marte, 20.11.2018 11:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 6.11.2018;
3. Raportim i Ministrit për tregti dhe industri, z.Endrit Shala, lidhur me realizimin e planit të punës së këtij viti dhe planifikimet për vitin e ardhshëm,
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali