Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim i Komisionit për Legjislacion me Kryeministrin e Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj, Ministrin e Drejtësisë z. Abelard Tahiri dhe Ministren e Integrimeve Evropiane znj. Dhurata Hoxha

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Hënë, 12.11.2018 13:00 në sallën C 203

Takim i Komisionit për Legjislacion me Kryeministrin e Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj, Ministrin e Drejtësisë z. Abelard Tahiri dhe Ministren e Integrimeve Evropiane znj. Dhurata Hoxha

Qëllimi i takimit është bashkërendimi i veprimeve lidhur me pakon legjislative dhe procesin e liberalizimit të vizave

Takimi do të mbahet ditën e hënë me datë 12.11.2018, ora 13:00 në sallën C-203

Njoftim: Mediat mund të marrin pamje vetëm në fillim të takimit!

 

Procesverbali