Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Premte, 09.11.2018 10:00 në sallën N 302

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me ministrin e Ministris së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Skender Reçica
- Vonesat në përmbushjen e agjendës legjislative;
- Projeksionet buxhetore të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale për vitin 2019;
- Zbatimi i Ligjit për personat e dhunuar gjatë luftës;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali