Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Premte, 09.11.2018 10:00

Rendi i ditës

Shqyrtimi i pakos së projektligjeve që lidhen me mandatin e ri të FSK-së

 

Vendi: Qendra Mediale, Çagllavicë