Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Marte, 06.11.2018 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 30.10.2018;
3. Raportim i ministrit të Zhvillimit Ekonomik, z. Valdrin Lluka, lidhur me procesin e ndërtimit të Termocentralit "Kosova së Re" dhe funksionalizimin e Ndërmarrjes "TREPÇA" SH.A;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali