Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Mërkure, 17.10.2018 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Raportit të Qeverisë për dialogun;
3. Shqyrtimi i vlerësimeve të sindikatës së MPJ-së lidhur me shkeljet në shërbimin e jashtëm;
4. Shqyrtimi i mundësive të aplikimit të Kuvendit të Kosovës në disa organizata parlamentare;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali