Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Marte, 02.10.2018 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura më 19, 25, 31 korrik dhe 20 shtator 2018;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Diasporës dhe Investime Strategjike z. Dardan Gashi, lidhur me Ligjin për Diasporë dhe çështje tjera nga fushëveprimtaria e ministrisë;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali