Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 18.09.2018 12:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 24.7.2018;

3. Miratimi i Raportit të punës së Komisionit për sesionin pranveror 2018;

4. Shqyrtimi i Planit të punës së Komisionit për sesionin vjeshtor 2018

5. Të ndryshme.

 

Procesverbali