Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 17.09.2018 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit të punës së Komisionit Funksional për sesionin pranveror të vitit 2018,

2. Shqyrtimi i planit të punës të plotësuar të Komisionit Funksional për sesionin vjeshtor të vitit 2018,

3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Peticione,

4. Të ndryshme.

 

Procesverbali