Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

E Premte, 14.09.2018 11:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:


1. Takimi i Komisionit me përfaqësuesit e KPM, RTK, FFK-së, me temën - shitja e të drejtave mediale nga UEFA në territorin e Republikës së Kosovës, nëpërmjet thirrjes për Ofertim në territorin e Serbisë.

 

Procesverbali