Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e jashtëzakonshme

E Marte, 04.09.2018 09:00

Rendi i ditës

 

1. Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për emërimin e Ekipit Negociator për Normalizimin e Marrdhënieve në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë.