Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e jashtëzakonshme

E Marte, 04.09.2018 10:00

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.