Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Hënë, 03.09.2018 08:00 në sallën N 10

Rendi i ditës


1. Kërkesa për mbajtje të seancës së jashtëzakonshme me pikën e rendit të ditës:

• Debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.

 

Procesverbali