Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Premte, 20.07.2018 13:00 në sallën C 203

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,
2. Diskutim në Komision lidhur me çështjen e Personave të Pagjetur pas samitit të mbajtur në Londër. Të ftuar: Përfaqësues të Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur,
3.Takim në Komisionin Funksional me grupin e studentëve nga Italia dhe përfaqësues të KFOR-it Italian,
4.Të ndryshme.

 

Procesverbali