Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 11.07.2018 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Diskutim në Komision lidhur me gjendjen ekzistuese të rinjve dhe të miturve të cilët punojnë në sektorin privat. Të ftuar: Skender Reqica, Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Basri Ibrahimi, Kryeinspektor i Inspektoratit të Punës,

2.Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-084 për Mbrojtjen e Fëmijës,

3.Të ndryshme.

 

Procesverbali