Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 10.07.2018 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-087 per kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-085 për mbrojtjen e sinjalizuesve;
4. Procedimi i Projketligjit nr.06L-009 për Ndërmjetësim;
5. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Komisionit Funksional në Projektligjin nr. 06/L-059 për Kompleksin Memorial "Adem Jashari" në Prekaz;
6. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Komisionit Funksional në Projektligjin nr. 06/L-049 për Inovacion shkencor dhe transfer të dijes dhe teknologjisë;
7. Të ndryshme.

 

Procesverbali