Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 10.07.2018 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 3.7.2018;
3. Raportimi i Ministrit të Bujqësisë për dëmet e fundit në Kosovë nga rreshjet e shiut,
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali