Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 04.07.2018 13:00 në sallën N 225

Rendi i ditës:

1. Diskutim lidhur me ecurinë e procesit të verifikimit të statusit të viktimave të dhunës seksuale si dhe ndarjes së pensioneve. Të ftuar: Komisioni Qeveritar për pranimin dhe verifikimin e statusit të viktimave të dhunës seksuale, Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës dhe Agjencia për Barazi Gjinore,
2. Të ndryshme.

 

Procesverbali