Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 04.07.2018 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara
2. Diskutim në Komision lidhur me vendimin e qeverisë për themelimin e grupit teknik me qëllim të propozimit të zhvillimit të Minierës së Re të Korporatës Energjetike të Kosovës. Të ftuar: Valdrin Lluka- Ministër i Zhvillimit Ekonomik, Albena Reshitaj-Ministre e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor,Bedri Hamza- Ministër i Financave, Hilmi Jashari-Avokat i Popullit dhe përfaqësuesit e Fshatit Hade.
3. Njoftim i Komisionit Funksional lidhur me shqyrtimin e Peticioneve nga Grupi Punues.
4. Të ndryshme.


 

Procesverbali