Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 03.07.2018 11:00 në sallën N204

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 26.6.2018;
3. Shqyrtimi i projektligjit për Kompleksin Memorial "Adem Jashari"në Prekaz,
4. Të ndryshme.


 


 

Procesverbali