Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Mërkure, 04.07.2018 13:30 në sallën N204

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim i Komisionit me përfaqësuesen e BE -së Ambasadoren Natalia Apostolova
Tema: përkrahja e BE-së për ngritjen e cilësisë në arsim;
3. Të ndryshme.

Procesverbali