Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë solemne në Kompleksin Monumental të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, në Prizren

E Diel, 10.06.2018 10:00

Rendi i ditës


1. Shënimi i 140 -Vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.