Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Marte, 12.06.2018 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 18 maj dhe 1 qershor 2018;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali