Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 06.06.2018 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar,
2. Prezantimi në Komision lidhur me Planin e përbashkët të punës së Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali