Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Premte, 25.05.2018 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar,

2. Raportimi në Komision lidhur me gjendjen e memorialëve të Kosovës.
Të ftuar në këtë mbledhje të Komisionit janë përfaqësues të: Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale dhe Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur,

3. Të ndryshme.

 

Procesverbali