Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim konsultativ

Komisioni për Buxhet dhe Financa

E Mërkure, 16.05.2018 11:15 në sallën C 203

Takim konsultativ i Grupit Punues të Komisionit për Buxhet dhe Financa me akterët relevantë, për Çështjen e Kartonit të Gjelbërt.