Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim

E Hënë, 14.05.2018 11:00 në sallën N204

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Inicimi i Komisionit për nismën legjislative për plotësim dhe ndryshim të Ligjit nr.03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës;
3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-009 për Ndërmjetësim, me amendamente të Komisionit funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupcionit;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali