Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Premte, 04.05.2018 10:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme z.Bejtush Gashi