Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim

E Enjte, 03.05.2018 11:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim për svidat rreth zbatimit të Ligjit për përdorimin e gjuhëve,
I ftuar: Komisioner për gjuhët, z. Slavisha Mladenoviç;

3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-034 për Mbrojtjen nga Konsumatori, me amendamente të Komisionit funksional për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali