Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 02.05.2018 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1.Raportimi në Komision lidhur me zbatimin e Ligjit nr. 04/L-092 për Persona të Verbër. Të ftuar: Skender Reqica - Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Mahir Yagcilar - Ministër i Administratës Publike dhe Uran Ismaili - Ministër i Shëndetësisë.
2. Të ndryshme.

 

Procesverbali