Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Hënë, 16.04.2018 14:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Përfundimi i Kryesisë së Kuvendit nr. 06-P-039 lidhur me kryesimin e Komisionit Parlamentar Hetimor;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali