Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Premte, 13.04.2018 11:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, nr.9/39 të dt. 4.4.2018 për Ratifikimin e anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të AKA;

 

Procesverbali