Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Enjte, 12.04.2018 15:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

Takim i Komisionit me Grupin Parlamentar të Miqësisë Kuvajt-Kosovë

 

Procesverbali