Kalendari i takimeve dhe i seancave

Tryezë

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Marte, 10.04.2018 10:00 në sallën C 203

Rendi i ditës:

Ftesë për pjesëmarrje në Tryezë lidhur me çështjen e importimit dhe përpunimit të
mishit në Kosovë