Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

E Mërkure, 04.04.2018 10:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, z. Driton Gashi ;