Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 03.04.2018 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Amnistinë;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-055 Këshillin Gjyqësor të Kosovës;
4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/-056 për Këshillin Prokurorial të Kosovës;
5. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-062 për ratifikimin e Traktatit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Hungarisë për Ekstradim;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali